El portal de joc Lleida Escacs Virtual tindrà actiu les 24 hores el seus servidors mantenint una classificació online dels jugadors que acumulin més ranking de joc fins el proper dia 6 de Gener. Entre els participants i jugadors registrats millor classificats es repartiran premis de la botiga de la Regidoria de Turisme. L’activitat està adreçada a totes les persones que tinguin interès en el joc dels escacs i les possibilitats d’aprenentatge, d’entrenament i d’entreteniment que aporten les noves tecnologies i Internet.

El portal de joc Lleida Escacs Virtuals està desenvolupat per ACCÉS-Institut Municipal d’Informàtica i és accesible des del lloc web www.escacsvirtual.com , és gratuïta i oberta a tots els ciutadans i permet registrar-se, jugar, xatejar i practicar amb els mestres i robots virtuals connectats a la sala de joc. El projecte ha estat subvencionat per el departament de treball de la Generalitat de Catalunya .

L’activitat escaquística del mes de Gener continuarà amb un acte al centre penitenciari de Ponent el proper dia 4 de Gener que enfrontarà el Mestre Internacional Guillem Baches contra una selecció d’interns al centre. D’altra banda, la final Provincial d’Escacs Actius determinarà els equips classificats per a la Copa Catalana d’Escacs, que tindrà lloc el proper 20 de Gener a Lleida, on participaran equips de primera linea nacional.

Publicaciones Similares

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *